چین به اشتباه فکر می‌کرده که کووید-۱۹ را کنترل کرده است

نتایج یک مطالعه تازه روی بیش از ۶۰ هزار نفر از افراد سالم در شهر ووهان چین برای یافتن آنتی‌بادی سارس-کوو-۲ نشان می‌دهد که هزاران نفر از ساکنان این شهر درست زمانی که تصور می‌شد این بیماری در این شهر تحت کنترل درآمده، مبتلا به نوع بدون علایم این بیماری بوده اند.

به گزارش ایسنا و به نقل از سایمکس، شهر ووهان چین اولین مکانی در جهان بود که گزارش کووید-۱۹ را داد و از دسامبر ۲۰۱۹ تا ماه مه ۲۰۲۰ دو سوم مبتلایان به این بیماری در چین ساکن این شهر بودند. اکنون محققان در مجله‌ی PLOS Neglected Tropical Diseases گزارش می‌دهند که بیش از ۶۰ هزار نفر از افراد سالم را برای یافتن آنتی‌بادی سارس-کو-۲ بررسی کردند و متوجه شدند هزاران نفر از ساکنان ووهان مبتلا به نوع بدون علامت بیماری بوده‌اند درست زمانی که تصور می‌شد این بیماری در چین تحت کنترل درآمده‌ است.

تست سریع آنتی‌بادی، عفونت به کووید-۱۹ در زمان انجام تست و یا وجود عفونت قبلی را نشان می‌دهد. مثبت بودن آنتی‌بادی IgG نشان دهنده‌ی عفونت قبلی و مثبت بودن آنتی‌بادی IgM حاکی از عفونت جدید می‌باشد. هر دو این آنتی‌بادی‌ها می‌تواند به درک بهتر تعداد مبتلایان بی‌علامت کمک کند. تعداد مبتلایان در ووهان در ماه فوریه ۲۰۲۰ به اوج خود رسید و در ماه آوریل به نظر می‌رسید که مورد جدیدی وجود ندارد اگرچه در ماه‌های بعد موارد محدود دیگری گزارش شد.

در عملکردی جدید Xue-jie Yu از دانشگاه ووهان و همکارانش میزان آنتی بادی IgG و IgM را در نمونه‌های خون جمع آوری شده از ۶ مارس تا ۳ مه سال ۲۰۲۰ از ۶۳ هزار و ۱۰۷ نفر در چین بررسی کردند. همه افراد مورد آزمایش سالم بودند و قبل از بازگشت به کارشان تحت نظر قرار گرفتند.

تعداد افرادی که در ووهان آنتی‌بادی مثبت سارس-کوو-۲ را داشتند ۱.۶۸ درصد بود که به نسبت شهرهای دیگر چین با عدد ۰.۳۸ درصد میزان بسیار بیشتری است. و با توجه به میزان ۰.۴۶ درصدی آنتی بادی IgM در این شهرُ محققان برآورد کرده‌اند که هزاران مبتلای بی علامت در ماه‌های مارس ۲۰۲۰ تا مه ۲۰۲۰ که گزارشی از ابتلای جدید نبوده در ووهان وجود داشته‌اند.

محققان می‌گویند: نوع غیر شدید بیماری هنوز هم می‌تواند باعث بروز علائم در برخی افراد شود حتی ممکن است به نوع خطرناک‌تری تبدیل شده و باعث ایجاد دوباره‌ی همه‌گیری در چین شود.

این مقاله رو با بقیه به اشتراک بذار:
این نوشته در علمی ارسال شده است. این لینک مستقیم به این نوشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *