چین به عنوان کشوری قدرتمند در عرصه اقتصاد، همواره در رقابت با بازارها و کشورهای توسعهیافته فعالیت میکند. بررسیهای جدید نشان از کاهش رشد کارخانجات این کشور در ماه آوریل میدهد، که عدهای آن را متاثر از افزایش هزینهها، نبود تقاضای خارجی و پر شدن بازارها از عرضه کالا میدانند.
به گزارش خبرنگار مهر، به نقل از سیانبیسی، دادههای جدید نشان میدهد که رشد فعالیتهای کارخانجات چین در ماه آوریل تحت تأثیر اشباع شدن بازارها از عرضه کالا، افزایش هزینهها و افت تقاضای خارجی، کند شده است..
با این همه فعالیت کارخانجات چین همچنان در مقایسه با کشورهای تولیدکننده رقیب مانند هند، که همچنان با بحران کرونا دست به گریبان هستند، قدرتمند باقی ماند.
دادههای اداره ملی آمار چین نشان داد که شاخص رسمی مدیران خرید شرکتهای تولیدی پیامآی ۵۱.۹ واحد در ماه مارس، در ماه آوریل به ۵۱.۱ واحد رسیده است.
هرچند عدد این شاخص همچنان بالاتر از ۵۰ واحد است که نشاندهنده رشد بخش تولید میباشد اما شدت این رشد از ۵۱.۷ واحدی که اقتصاددانان شرکتکننده در نظرسنجی رویترز پیشبینی میکردند کمتر بود.
برخی شرکتها اعلام کردند که کمبود تراشه کامپیوتری، مشکلات لجستیک بینالمللی و بالا رفتن نرخ کشتیهای باری، فعالیتهای آنها را تحت تأثیر قرار داده است.
اقتصاد چین در سه ماهه اول امسال با رشدی ۱۸.۳ درصدی همراه شد و اقتصاددانان تخمین میزنند که رشد اقتصادی ۲۰۲۱ چین به ۸.۶ درصد خواهد رسید.