ایرانی ها نخستین کارخانه تولید آهن اسفنجی را در چین می سازند

در تازه‌ترین اخبار منتشر شده، ایرانی‌ها، نخستین کارخانه تولید آهن اسفنجی را در چین می‌سازند.

به گزارش تجارت ایران و چین، گفته‌ها حاکی از این است که ایرانی‌ها با روش بومی «پرد»، نخستین کارخانه تولید آهن اسفنجی را در چین راه‌اندازی کردند. این طرح توسط شرکت ام ام ایی با استفاده از روش «احیای مستقیم ایرانی»، در بزرگترین کشور تولیدکننده فولاد جهان اجرا شده است.

برای دسترسی سریع تر به اخبار عضو اینستاگرام تجارت ایران و چین شوید.

در گزارشی که توسط خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از سازمان توسعه ونوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو» منتشر شده، آمده است: کشور چین که رتبه نخست تولید فولاد جهان را در اختیار دارد، عمدتا با روش کوره بلند این محصول پرمصرف را تولید می‌کند، اما اکنون با هدف، گذر از چالش‌های زیست محیطی و با استفاده از توان فنی و مهندسی ایرانی، رو به تولید فولاد به روش فوق آورده است.

پیش از این پلنت (کارخانه) احیا مستقیم گازی در آن کشور احداث نشده بود، اما به سبب مسائل محیط زیستی، جهت گیری اژد‌های زرد، به سمت ساخت کارخانه‌های تولید آهن اسفنجی به روش گازی است.

قرارداد احداث نخستین کارخانه احیا مستقیم به روش گازی بین شرکت CSTM از چین و شرکت MME از ایران به عنوان صاحب تکنولوژی پرد منعقد شده بود.

پروژه احیا مستقیم CSTM با ظرفیت سیصدهزار تن در سال و محصول HBI در شهر تای یوآن (Taiyuan) احداث و در ۳۱ خرداد سال ۱۴۰۰ راه اندازی شد.

 

بیشتر بخوانید:

جهش بهای زغال سنگ، در پی افزایش گرما در چین

آمریکا یا قزاقستان، مقصد نهایی ماینرهای چینی

ناحیه کوره در این کارخانه احیا مستقیم با روش “ایرانی احیای مستقیم” PERED)) توسط شرکت MME طراحی شده است و بخشی از تجهیزات اصلی آن نیز در ایران ساخته و به کشور چین صادر شد. در حال حاضر به دلیل عدم دسترسی به گاز طبیعی، این کارخانه از گاز حاصل از آون کک سازی استفاده می‌کند.

رکورد در دستیابی به متالیزاسیون

محصول این کارخانه که بریکت گرم (HBI) است که از زمان راه‌اندازی به متالیزاسیون حدود ۹۵% نیز دست یافته است که این میزان در پلنت‌های HBI یک رکورد محسوب می‌شود.

با راه اندازی این کارخانه به عنوان اولین کارخانه (پلنت) احیا مستقیم گازی در چین، امید آن می‌رود که قرارداد‌های دیگری نیز با سایر کارفرما‌ها در کشور چین توسط شرکت MME به عنوان صاحب تکنولوژی پرد منعقد شود.

این مقاله رو با بقیه به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *