در پی اعمال محدودیت استخراج ارزهای دیجیتال در چین، یک دفتر ارز دیجیتالی تصمیم به تعطیلی صرافی خود گرفت.
به گزارش تجارت ایران و چین، چندماه از اعمال محدودیت و سختگیری دولت چین نسبت به استخراج ارزهای دیجیتال در این کشور میگذرد، در پی این قانون، بسباری از فعالان ارزدیجیتال، به کشورهای دیگر مهاجرت کردند و بزرگترین صرافی ارزهای دیجیتال در چین به نام هیوبی نیز از تصمیم خود مبنی بر تعطیلی دفتر خود خبر داده است.
برای دسترسی سریع تر به اخبار عضو اینستاگرام تجارت ایران و چین شوید
در گزارشی که توسط ایسنا منتشر شده، آمده است: ارزش ارزهای مهم دیجیتالی دچار ریزش شد. پیش از این دولت چین هرگونه استخراج، خرید و فروش ارزهای دیجیتالی و خرید و فروش تجهیزات استخراج ارزهای دیجیتالی را ممنوع اعلام کرده بود. پس از اعلام این تصمیم ارزش سهام صرافی هیوبی در بورس هنگ کنگ به شدت ریزش کرد که این ریزش روی عملکرد شاخص کل بورس هم موثر بود.
پس از چندین شرکت بزرگ نظیر تسلا و مایکروسافت، حالا شرکت آمازون به عنوان بزرگ ترین شرکت خرده فروشی اینترنتی دنیا به تدریج در حال پذیرش ارزهای دیجیتالی است و برخی از گمانه زنی ها حکایت از آن دارد که تا پایان امسال این شرکت به طور رسمی پذیرش بیتکوین را آغاز خواهد کرد. از طرف دیگر آگهی اخیر این شرکت برای استخدام چندین متخصص حوزه ارزهای دیجیتالی، باعث افزایش بیش از پیش این گمانهزنیها شده است.
بیشتر بخوانید:
مخالفت برخی از سیاستمداران آمریکایی با بیتکوین ادامه دارد و سناتور جمهوری خواه- چاک گرسلی- با اشاره به استفاده گسترده بیتکوین در امور مجرمانه گفته است هر سال حدودا ۷۶ میلیارد دلار تراکنش غیرقانونی با استفاده از بیتکوین صورت می گیرد و نیمی از تراکنش های مربوط به این ارز برای انجام کارهای غیر قانونی است. به گفته گرسلی، امکان ناشناس ماندن معامله گران، ارزهای دیجیتالی را خطرناک ساخته است.
مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتالی در حال حاضر ۱۵۰۰ میلیارد دلار برآورد میشود که این رقم نسبت به روز قبل ۰.۵۴ درصد کمتر شده است. در حال حاضر ۵۱ درصد کل بازار ارزهای دیجیتالی در اختیار بیت کوین و ۱۸ درصد در اختیار اتریوم است. بیت کوین ۱۲ سال پیش توسط گروه گمنامی از معاملهگران بر بستر بلاکچین ایجاد شد و از سال ۲۰۰۹ معاملات اولیه آن شکل گرفت.