ثبت رکورد جدید یوآن چین در مبادلات بین‌ المللی

یوآن چین در مبادلات بين‌المللي رکورد جدیدی را ثبت کرد.

به گزارش تجارت ایران و چین، بنا به اعلام انجمن بانکداری چین یوآن به عنوان ارز چین در پرداخت‌های برون‌مرزی در سال 2020 میلادی با ثبت رکورد جدید خود به بالاترین حد خود رسید. استفاده از یوآن در پرداخت‌های برون مرزی در سال 2020 میلادی نسبت به سال 2019 رشد 44.3 درصدی داشته است که می‌توان معادل ۲۸.۳۸ تریلیون یوان (حدود ۴.۳۷ تریلیون دلار آمریکا) آن را برآورد کرد.

برای دسترسی سریع تر به اخبار عضو اینستاگرام تجارت ایران و چین شوید

تهران- ایرنا- انجمن بانکداری چین در گزارشی اعلام کرد، سهم یوان یا «رنمینبی» به عنوان ارز چین در پرداخت های برون مرزی در سال ۲۰۲۰ میلادی با ثبت رکورد جدیدی به بالاترین حد خود رسیده است. استفاده از یوآن در پرداخت‌های برون مرزی در سال 2020 میلادی نسبت به سال 2019 رشد 44.3 درصدی را تجربه کرد.

در گزارشی که توسط ایرنا منتشر شده، آمده است: رقم‌های گفته شده شامل وصولی‌های برون‌مرزی معادل ۱۴.۱ تریلیون یوان و پرداخت‌های برون مرزی معادل ۱۴.۲۸ تریلیون یوان بود.

بیشتر بخوانید:

چین میزبان دو عرضه اولیه 100 میلیارد یوآنی

نصب یوآن دیجیتال بر روی گوشی‌ های هوشمند آنر

داده‌های لحاظ شده در این گزارش نشان می‌دهند که تسویه حساب های برون مرزی مبتنی بر یوان ۴۷.۴ درصد از کل تسویه حساب‌های ارزی داخلی و خارجی چین را تشکیل داده که این رقم یک رکورد جدید محسوب می‌شود و ۹.۲۸ درصد بالاتر از رقم ثبت شده در سال ۲۰۱۹ است.

در این گزارش با اشاره به اینکه نرخ بهره یوان در بحبوحه بلاتکلیفی های ناشی از همه‌گیری کرونا تقریبا پایدار باقی مانده آمده است به این ترتیب ارز چین به یک دارایی امن برای سرمایه‌گذاران و سرمایه های جهانی تبدیل شده ایت.

این گزارش می‌افزاید: همزمان با تسریع اجرای گشایش دو طرفه بازار مالی در چین، کانال‌های بیشتری برای سرمایه‌گذاری جهت سرمایه گذاری در دارایی‌های یوان فراهم و ایجاد شده است. از طرف دیگر، سرمایه‌گذاران جهان نیز نگرش «انتظار و تماشا» خود را تغییر داده و به طرح های سرمایه گذاری بلند مدت و قاعده‌مند در بازار اوراق قرضه چین روی آورده‌اند.

در ادامه این گزارش آمده است که چین نهادهای بازاری را به سمت استفاده از یوان در پرداخت‌های برون مرزی، سرمایه‌گذاری و تامین مالی، تقویت تنوعات آتی کالاهای فله‌ای، گشایش بازار آتی کالاهای داخلی و ارتقاء پرداخت‌های برون مرزی با یوان در صنعت انرژی جدید در طول چهاردهمین دوره پنج ساله توسعه این کشور را هدایت می کند.

این مقاله رو با بقیه به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *