رشد سریع اقتصاد چین یعنی این کشور بزرگترین صادرات کالاهای تولیدی است که فرصتهای شغلی جدیدی را برای شرکتهای صادرات و واردات در چین ایجاد کرده است.
به گزارش ایرانچینترید، شرکتهای بازرگانی در چین توسط شرکتهایی انتخاب میشوند که میخواهند وارد بازار چین شوند و میلیونها مشتری جذب کنند.
در این مطلب، شما را با 8 نوع شرکت بازرگانی در چین آشنا میکنیم که برای شروع فعالیت تجاری و همچنین صادرات و واردات باید از آنها اطلاع داشته باشید.
بیشتر بخوانید:
منظور از شرکت بازرگانی چیست؟
شرکت بازرگانی را میتوان منبع کالاهای متعددی دانست که توسط واحدهای مختلف برای تأمین خواستههای مشتریان تولید میشود. بنگاههای تجاری در پردازش واردات و صادرات متخصص هستند و در قوانین و مقررات حاکم بر تجارت مهارت کافی دارند.
- شرکتهای بازرگانی هنگکنگ: هنگکنگ در گذشته یکی از مکانهای تولید کالاها بوده است. گرچه از دهه 1980 به بعد، تولیدها به سمت خود چین متمرکز شدند، اما دفاتر بسیاری از شرکتها در هنگکنگ باقی ماند.
- شرکت بازرگانی گروه کارخانهای: این شرکتها دارای تجهیزات تولیدی برای تولید محصولات متنوع هستند.
- تولیدکننده ترکیبی و شرکت بازرگانی: این شرکتها از منابع خود برای تولید محصولاتشان استفاده میکنند و نقش سازنده و تأمینکننده دارند.
- شرکت بازرگانی محدود: تمرکز اینگونه شرکتها بر روی طیف خاصی از محصولات است و میتوانند قیمتهای رقابتی بهتری را در مقایسه با واحدهای تولیدی به طور مستقیم ارائه دهند.
- شرکت بازرگانی خواربار: اینگونه شرکتهای بازرگانی با انواع محصولات مختلف سروکار دارند و به منابع کارخانه اطراف خود وابسته هستند.
- شرکت بازرگانی متغیر: این شرکتها در هر بازه زمانی، محصولاتی را انتخاب میکنند که مورد اقبال واقع میشوند. آنها بینش صحیحی از بازار و مشتری دارند.
- شرکت بازرگانی سوهو: کارهای اساسی این شرکت شامل ثبت شرکت و ایجاد حساب کاربری در علیبابا است تا بتوانند خود را به عنوان یک کارخانه یا یک شرکت تجاری برای جلب اعتماد مشتری معرفی کنند.
- شرکت واسطه: واسطه میان صادرکننده و شرکتهای چینی.
تحریریه ایرانچینترید آمادگی دارد در زمینه نحوه ورود به بازار چین و تجارت با شرکتهای چینی به تولیدکنندگان و بازرگانان ایرانی مشاوره ارایه دهد. ایرانچینترید تیمی متشکل از مشاوران ایرانی و چینی است که بیش از یک دهه سابقه تجارت بین دو کشور را در کارنامه خود دارند.
انتهای پیام