واکسيناسيون 80 درصد جمعیت چین تا پایان 2021

با تولید و ساخت واکسن‌ کرونا، اکثر کشورها به مانند چین واکسیناسیون جمعی را آغاز کرده‌اند، این درحالی است که رسانه‌های چین خبر از واکسیناسیون 80 درصدی جمعیت این کشور تا پایان سال 2021 را داده‌اند.

به گزارش تجارت ایران و چین، طی سخنرانی مجازی یک اپیدمیولوژیست ارشد به نام “جونگ نان شان” روز جمعه 29 مرداد 1400در یک کنفرانس بهداشتی از احتمال واکسینه کردن 80 درصد جمعیت چین تا پایان سال جاری خبر داده است. این موضوع یعنی چین تا پایان سال 2021 به ایمنی جمعی خواهد رسید.

برای دسترسی سریع تر به اخبار عضواینستاگرام تجارت ایران و چین شوید

در گزارشی که توسط فرتاک‌نیوز منتشر شده، آمده است: جونگ در کنفرانسی که در حاشیه پنجمین نمایشگاه چین-کشورهای عربی برگزار شد، گفت: «اثربخشی واکسن های چین حدود 70 درصد است و تنها در صورتی که بیش از 80 درصد از کل جمعیت این کشور واکسینه شوند، یک ایمنی جمعی مؤثر ایجاد خواهد شد. نرخ واکسیناسیون چین (نسبت به جمعیت) احتمالا به بیش از 80 درصد تا پایان سال جاری می رسد.»

این اپیدمیولوژیست برتر چینی در عین حال تاکید کرد که تحقیقات متمرکز روی موج کرونا در گوانگ‌جو در ماه مه نشان می دهد که میزان ایمنی بخشی واکسن های غیر فعال کننده چینی در برابر واریانت دلتای ویروس کرونا نزدیک به 60 درصد، مقابل علائم متوسط بیماری کووید-19، 70 درصد و مقابل موارد شدید ابتلا به این بیماری ویروسی 100 درصد است؛ جونگ گفت که تازه ترین داده ها نیز نشان می دهند که سطح آنتی بادی بعد از تزریق دوز سوم واکسن غیر فعال کننده چینی بعد از یک فاصله 6 ماهه از تزریق دوز دوم، بیش از 10 برابر افزایش می یابد.

بیشتر بخوانید:

چین در صدر صادرکنندگان واکسن کرونا در جهان قرار گرفت

چین؛ میزبان نخست صادرات واکسن کرونا به ایران

بدنبال رشد نرخ واکسیناسیون ضد کرونایی در سراسر جهان، تردیدها نسبت به دوام اثربخشی این واکسن ها نیز رو به افزایش است؛ جونگ تاکید دارد که حتی اگر حفاظت واکسن های تولید داخل چین در برابر واریانت دلتای کرونا بر اساس تحقیقات آزمایشگاهی با کمی کاهش همراه بوده باشد، باز هم این واکسن ها بسیار کارآمد و مؤثر محسوب می شوند.

این اپیدمیولوژیست چینی گفت که اسرائیل بالاترین نرخ واکسیناسیون را دارد و در عین حال با کاهش شدید موارد ابتلا به کرونا نیز مواجه است اما بر اساس نتایج اولیه، میزان ایمنی بخشی واکسن های فایزر مبتنی بر فناوری پیام رسان «آر ان ای» که اسرائیل از آنها استفاده کرده، 95 درصد است که این میزان ایمنی بخشی 6 ماه بعدی سال به 39 درصد رسیده و کاهش داشته است و این ثابت می کند که اثربخشی واکسن های تولید شده بر اساس فناوری پیام رسان «آر ان ای» صرفا 6 ماه دوام می آورد.

درحالیکه موارد ابتلا به کرونای آمریکا در ماه آگوست افزایش پیدا کرده، برآورد جونگ این است این افزایش آمار ابتلا به کرونا در آمریکا نیز با سطح ایمنی ایجاد شده در پی تزریق واکسن هایی که اثربخشی آنها 6 ماه بعد از تزریق کاهش می یابد، در ارتباط است.

در حال حاضر بسیاری از کشورها در حال تحقیق درباره چگونگی ارتقاء کارآمدی واکسن ها و از جمله آزمایش تزریق دوز سوم واکسن کرونا بعد از یک فاصله 6 ماهه از تزریق دوز دوم هستند.

این مقاله رو با بقیه به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *